Follow us on

Vespa Club Srbija

Vespa club Srbija

On line
Imamo 6 gostiju na mreži
vespa003.jpg
Home

PostHeaderIcon Vespa Club Srbija

PX - poslednja prava Vespa

Danas je u organizaciji Vespa Cluba Srbija, u Jakovu pored Surčina održana prva posleratna "trka PX-eva". Takmičari su bili podeljeni u dve kategorije i to do 150ccm i 200ccm. U svakoj kategoriji je bilo po osam takmičara. Posle kvalifikacionih trka pobednici po kategorijama su:
Klasa do 150ccm:
1.Dragan Luburić - Gaga /Vespa PK 125ccm/
2.Pavle Vasev - Paja Bugarin /Vespa PX 150ccm/ 
Klasa do 200ccm:
1.Bogdan Konstantinović - Boki /Vespa PX 200ccm/
2.Zoran Božić - Zoki Valjevo /Vespa PX 200ccm/
Na kraju je održana i trka u apsolutnoj klasi gde je za dve dužine Vespe pobedio Boki, svog kuma Gagu. Timski Western union online pobednik je "Skuderia Luburić". Dodela pehara obaviče se u ponedeljak u 20h u cafeu "Ozna" na Trgu republike. SUV DRUM VESPAROŠI

21.05.2011. novi racing spektakl

Vespa Club Srbija organizuje trku Vespi PX 21.05.2011. u Jakovu pored Surčina. Posle trke, dodela pehara i svečani ručak odrzaće se na salašu Stremen. Ovaj put smo se opredelili za model PX koji je veoma popularan kao poslednja prava Vespa. Na osnovu prijava očekuje se pravi spektakl.

Dobro došli !!!


 

 

PostHeaderIcon Vinci 2011

I na kraju utisci, komentari i po koji video koji delimično dočarava ono što se u Vincima dešavalo:

"Fenomenalan dan,drustvo,provod.

Pohvala za nase domacice,gibanica je bila vrhunska,prase kao balerina a orasnice fantazija.
Za nase borce za GS trofej 2011 sve cestitke na borbi i izdrzljivosti vremesnih dama
."

Detaljnije na forumu u rubruci "održane aktivnosti"

28.04.2011.

Najnovije u vezi ove vožnje je da se broj prijavljenih takmičara povećeva, tako da su organizatori primorani da organizuju kvalifikacije i polufinalne grupe za ulazak u veliko finale trke GS Vinci 2011. I dalje stoji dogovor da vozač pobedničkog "Djileta" plaća ručak.

18.04.2011.
Definitivan plan za ovu turu je: okupljanje je 30.04. u 08.30. kod Daneta. Polazak u 09.00. Po dolasku kod Predsednika i kraćeg odmora sledi najavljena trka GS-ova.
Od prošlog sastanka, timovi su vredno spremali mašine tako da je spektakl zagarantovan.
Povratak u Bg je u ranim večernjim časovima za one koji ne žele da prespavaju ili sutradan za one koji su se odlučili da noće u Golubcu, Vincima...

Dobro došli !!!

Predlog je da se ide za Vince kod predsednika kluba Lubure. Pošto je duga tura, predlaže se polazak dan ranije u subotu 30.IV pa tamo pavamo i sutradan uranimo, a za uranak stara garda iz perioda uranaka organizuje TRKU GS-a.
Pobednik finansira klopu i piće za sve prisutne. Za sada imamo tri takmičara. U brzinskoj vožnji na pravcu, mašine se budže, stavljaju se nove djunte. Formirani su tehnički timovi, navijači i navijačice mogu da se opredele i na dan trke za svog favorita. Mašine su jos pod folijom, nedostupne očima radoznalaca iz protivničkog tabora. Predlaže se  dodatna trka po klasama prisutnim toga dana
Naravno svi predlozi su dobrodošli.

 


 
Servis

vespa servis

 

Vespa Club Srbija

omogućuje svim ljubiteljima Vespe, servis, stručne savete i konsultacije u vezi svih problema koji muče Vašu Vespu.

Info.....060-51-999-71 Igor

Meteo izveštaj